Boekhouder Rotterdam

Ervaren boekhouder omgeving Rotterdam

Voor een ervaren boekhouder in Rotterdam en omgeving bent u bij MK Administratie en Advieskantoor van harte welkom. Als professionele boekhouder verrichten we diverse soorten werkzaamheden die uw eenmanszaak of midden en kleinbedrijf gezond houden. Daarbij nemen we u desgewenst de gehele zorg over de administratie uit handen. Ook voor fiscaal advies staan we als boekhouder in Rotterdam voor u klaar. Zo behoudt u als ondernemer het overzicht dat u nodig heeft zonder dat u daar zelf veel tijd aan hoeft te besteden.

Het runnen van een eenmanszaak of uw werk als zzp’er staat niet alleen in het teken van de dienstverlening die u verstrekt aan uw klanten. Ook het op correcte wijze voeren en verwerken van de boekhouding is van essentieel belang om uw onderneming levensvatbaar en relevant te kunnen houden. Toch is het zelf onderhouden van de administratie niet altijd vanzelfsprekend. Sommige handelingen vereisen zelfs behoorlijk wat kennis om vervelende consequenties en nasleep te kunnen voorkomen.

Ook als u in het bezit bent van personeel wordt u als ondernemer geacht om de salarisadministratie op orde te houden. Als professionele boekhouder voor de omgeving Rotterdam en Vlaardingen nemen we u deze zorg graag uit handen. Daarbij kunt u denken aan het bijhouden van eventuele wijzigingen in de CAO die van toepassing kunnen zijn op uw personeel. Ook voor het verwerken en aanleveren van salarisstroken staat onze boekhouder in Rotterdam tot uw beschikking.

Boekhouder voor ondernemers in Rotterdam

Als professioneel administratiekantoor in Rotterdam en directe omgeving, weten we als geen ander hoe belangrijk het voeren van een correcte boekhouding is. Onze werkwijze is dan ook altijd transparant en geheel afgestemd op de behoefte van uw onderneming. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u uw boekhouding gedeeltelijk of geheel wilt laten verzorgen door onze specialisten. U kunt altijd rekenen op persoonlijk contact en ondersteuning.

Natuurlijk houden we daarbij rekening met uw eigen behoeften en wensen. Als boekhouder in Rotterdam ligt onze specialiteit ook in het snel en adequaat reageren. Door de lijnen kort te houden kunnen eventuele aanpassingen of wijzigingen snel doorgevoerd worden waardoor deze geen invloed hebben op bijvoorbeeld de aangiften. Naast het verzorgen van de boekhouding voor het MKB, zijn we tevens gespecialiseerd in fiscale dienstverlening in de breedste zin van het woord.

Boekhouder Rotterdam

Daarbij kunt u denken aan het verstrekken van jaaroverzichten of het aanleveren van digitale journaalposten. Maar, ook voor het opstellen van salarisstroken kunt u een beroep doen op ons administratiekantoor in Rotterdam. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Menu